Super nëna që ka 21 fëmijë, tani në pritje të një fëmiu tjetër!

Ndryshe

Super nëna që ka 21 fëmijë, tani në pritje të një fëmiu tjetër!

Më: 15 janar 2020 Në ora: 23:46
Sue Radford

Sue Radford është nënë e 21 fëmijëve, dhe tani ajo është përsëri në pritje të ëmbël.

Ajo është në javën e 22-të të shtatëzanisë dhe thotë se edhe pse ka arritur në gjysmë të shtatëzanisë barku i saj është dukshëm më i vogël.

Sue 44 vjeç dhe burri i saj Noel, 48 vjeç, nga Morecambe, janë familja më e madhe në Britani.

Ajo tha se ndihet ‘me të vërtetë e shëndetshme’ përkundër faktit se ka një ‘makth’ pasi zhvilloi një placentë anteriale – do të thotë që placenta është e vendosur në pjesën e përparme të mitrës, kështu që ndjesitë e lëvizjeve të gjymtyrëve të vegjël të foshnjës mund të fshihen pas tij.

“Unë po ndjehem mire. Ndihem vërtet e shëndetshme. Kam shumë energji. Nuk kam ndonjë dhimbje në shpinë por barku im është më i vogël krahasuar me fëmijët tjerë që isha shatëzënë ” shpjegoi ajo.

Me gjithë shqetësimet e saj, ajo lutet që shtatëzania t’i shkojë mirë deri në fund.

Fëmijët e Radfordit janë: Chris, 30 vjeç; Sophie, 25 vjeç; Chloe, 23; Xheku, 22 vjeç; Daniel, 20 vjeç; Lluka, 18; Millie, 17 vjeç; Katie, 16 vjeç; James, 15; Ellie, 14 vjeç; Aimee, 13; Josh, 12; Maks, 11; Tillie, nëntë; Oskar, shtatë; Kasper, gjashtë; Hallie, katër; Phoebe, tre; Archie, 18 muaj; Bonnie, 11 muaj.

Image
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat