Elon Musk parashikon se gjuha e njeriut do të jetë e vjetërsuar më pak se pesë vjet

Ndryshe

Elon Musk parashikon se gjuha e njeriut do të jetë e vjetërsuar më pak se pesë vjet

Më: 11 maj 2020 Në ora: 09:34
Elon Musk

Elon Musk thotë se teknologjia për të cilën është duke punuar mund ta bëjë gjuhën njerëzore të vjetërsuar më pak sa pesë vjet.

Musk tha se shpresonte që kompania të mund të lidhte një pajisje Neuralink me një tru të njeriut për herë të parë brenda vitit të ardhshëm.

Qipi, i cili ka energji nga bateria, do të implentohej në kafkë dhe elektrodat e tij “me shumë kujdes” të futura në tru.

Megjithëse pajisjet e gjeneratës së parë do të përqendroheshin në ndihmën në trajtimin e dëmtimeve dhe çrregullimeve të trurit, Musk tha që iteracionet e mëvonshme ka të ngjarë të jenë të afta për shumë më tepër.

I pyetur se sa kohë do të kërkonte që firma e tij të zhvillonte teknologji të përparuar sa duhet për ta bërë atë, Musk tha midis pesë dhe 10 vjet, “nëse zhvillimi vazhdon të përshpejtohet”

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat