Vetëm gjatë vikendit, 788 pacientë u trajtuan në Spitalin e Pejës

Peja

Vetëm gjatë vikendit, 788 pacientë u trajtuan në Spitalin e Pejës

Më: 16 shtator 2019 Në ora: 09:21
Foto ilustrim

Gjatë vikendit në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës kanë kërkuar ndihmë mjekësore 788 pacientë.

66 nga këta pacientë janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.

ashtu gjatë vikendit në këtë spital kanë qenë 15 lindje, 8 normale dhe 7 me prerje cezariane. Në jetë kanë ardhur 15 foshnje ku prej tyre 11 kanë qenë të gjinisë mashkullore dhe 4 të gjinisë femërore.

Analiza kanë kryer 439 pacientë që në total kanë bërë 4,964 analiza. Po ashtu 17 operacione janë kryer gjatë këtij vikendi.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat