Falenderim personelit, stafit mjeksor dhe motrave të ortopedisë në spitalin e Pejës!

Peja

Falenderim personelit, stafit mjeksor dhe motrave të ortopedisë në spitalin e Pejës!

Nga: Skender Shala Më: 8 korrik 2020 Në ora: 07:17
Spitali i Pejës

Me rastin e pranimit të babait në ketë repart nga dr. Skender Bushtraj, kam ndërin ti falenderojë mjeket dhe motrat, për intëresimin dhe kujdesin që kanë treguar 24 orë për babain e shtrirë për 18 ditë! Përkushtimi profesional e human, përkujdesi shumë i rregullt e miqësor me pacientin gjatë tërapisë, me ka shtyrë të bëjë ketë falendërim .

 Mandej pasërtia, rregulli dhe diciplina e përgjithshme e repartit në nivel shumë të lartë, ishtë për cdo lavdatë! – Ketë e pashë rresht për 18 ditë duke qëndruar pranë babait të shtrirë, deri në momentin e fundit kur ndrrojë jetë në mesin e ditës të1 korrikut!                                                                                                                                                 

E gjithë kjo, rritë besimin dhe krenarin në vetëvetën tonë, tregon nivelin e aftësive së ne, dijmë dhe mundemi të bëjmë punë të mira edhe për veti, në shërbim të shëndetit qytëtarve dhe vendit tonë!

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat