Spitalit të Pejës i mungon Rezonanca Magnetike - Bota Sot
Spitalit të Pejës i mungon Rezonanca Magnetike

Peja

E premte, 16 nëntor 2018

Spitalit të Pejës i mungon Rezonanca Magnetike

Më: 5 maj 2018 Në ora: 10:57
Spitali i Pejës

Drejtori Ekzekutiv i Spitalit të Përgjithshëm në Pejë, Skender Dreshaj ka zhvilluar një takim pune me drejtorët e Drejtorive Komunale të Shëndetësisë në Komunat Pejë, Istog, Klinë Deçan e Junik me qëllim të koordinimit më të mirë të punës mes Spitalit të Përgjithshëm në Pejë si institucion shëndetësorë i nivelit sekondar dhe drejtoritë e Shëndetësisë nga komunat e rajonit të Pejës.

Drejtori i Spitalit, Skender Dreshaj njoftoi të pranishmit për punën tremujore që është bërë në Spitalin e Pejës, duke theksuar se sipas të dhënave afër 50% e pacientëve të shtrirë gjatë kësaj periudhe janë nga Komuna e Pejës, ndërsa, pjesa tjetër ka qenë nga komunat Istog, Klinë, Deçan e Junik.

“Këto shifra janë tregues se puna e Spitalit të Përgjithshëm i takon të gjithëve dhe secili nga ne duhet të bashkëpunojmë për të qenë sa më mirë në shërbim të pacientëve dhe popullatës”, ka thënë ai.

Në këtë takim u diskutuan shumë tema që kanë të bëjnë me organizimin më të mirë të punës dhe u konkluduan disa veprime që do të ndihmojnë në përmirësimin e punëve të ndërsjellta.

Drejtorët e Drejtorive Komunale të Shëndetësisë u pajtuan me nismën e Spitalit që takimet e tilla koordinuese të mbahen në mënyrë të rregullt periodike duke bashkërenduar aktivitetet në vazhdimësi.

Drejtorët e Drejtorive Komunale, Petrit Loci në Pejë, Hekuran Sejdiu në Klinë, Mujë Osmanaj në Itsog, Ibrahim Selmanaj në Deçan dhe Zenel Kuqi në Junik, përkrahën iniciativën e Spitali të Përgjithshëm në Pejë që të filloj një fushatë lobimi për t’u pajisur me Rezonancë Magnetike, e cila është domosdoshmëri për diagnostifikimin më të mirë të sëmundjeve por që do të ndihmonte banorët e Rajonit të Pejës në kryerjen e këtij ekzaminimi në Pejë, në kohë sa më të shpejtë dhe pa shpenzime siç po ndodhë tani.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test