Prekë Brahimi

Perkujtime

E martë, 20 prill 2021

Prekë Brahimi

Më: 26 korrik 2020 Në ora: 00:01
Prekë Brahimi

Sot, më 26 07 2020 u bë një vit prej kur Ti u ndave fizikisht nga Ne.

Dashuria, dhimbja dhe malli për Ty mbesin gjithmonë në zemrat tona, edhe pse Ti fizikisht u largove dhe shkove në amshim.

Ishe shumë i ri, kur ti e more rrugën e gurbetit, pa i mbushur 20 vjet, se pari shkove në Dubrovnik, Kroaci, pastaj në Austri, në Graz, ku edhe jetove deri në fund të jetës tënde.

E tani pushon në paqe për gjithmonë në Kosovën tënde, të cilën e deshe shumë, e në të cilën jetove aq pak.

I përjetshëm qoftë përkujtimi për Ty vëlla i dashur, pushofsh në Paqe, të qoftë i lehtë dheu i Kosovës, të cilën e pate mall gjithmonë.

Të përkujtojnë më dhimbje, mall e lot motrat: Floria me Familje nga Kroacia, Dila me Familje nga Zvicra, Vera me Familje nga New York-USA, Shukrija dhe Zoja me Familje nga Kosova.

Komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat