Zoje (Bisaki) Laski dhe Nush (Mihill) Laski

Perkujtime

E premte, 20 maj 2022

Zoje (Bisaki) Laski dhe Nush (Mihill) Laski

Më: 23 maj 2021 Në ora: 00:01
09.12.1938 – 07.05.2021 03.09.1936 – 23.05.2013

Është shumë e vështirë të pajtohemi me vdekjen e juaj.

Fjalët janë të pakta për ta përshkruar humbjen dhe dhembjen e juaj që keni lan pas vete. S’ka fjalë as vaj që e shuajnë mallin për ju.

Do të mbeteni gjithmonë në zemrat tona, në të cilat u hap një plagë që nuk shërohet kurrë. Dashuria dhe prania juaj na mungojnë shumë.

Me shumë mall dhe respekt ju kujtojnë djali Nreca me bashkëshorten Dritën, mbesa Filloreta me bashkëshortin Kolën dhe vajzën Stellën, nipi Fabiani me bashkëshorten Arietën dhe nipi Feliksi me bashkëshorten Dafinën.

Komentet
comments powered by Disqus
Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat