Bëhet shpërndarja e certifikatave për 200 pjesëmarrës në aftësimin profesional

Prishtina

Bëhet shpërndarja e certifikatave për 200 pjesëmarrës në aftësimin profesional

Më: 8 tetor 2019 Në ora: 06:45
Ilustrim

Projekti “Rinia, punësimi dhe aftësimi profesional” përmes Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë organizon konferencën me temë “Arsimi dhe Aftësimi Profesional”.

Pas hapjes së konferencës do të mbahet një panel diskutimi dhe do të bëhet shpërndarja e certifikatave për 200 pjesëmarrësit e kualifikuar si trajnerë brenda kompanive.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat