Në Qendrën e Kompetencës “Shtjefën Gjeçovi” do të fillojë mësimi

Prishtina

Në Qendrën e Kompetencës “Shtjefën Gjeçovi” do të fillojë mësimi

Më: 31 gusht 2022 Në ora: 12:29
Qendra e Kompetencës “Shtjefën Gjeçovi” Prishtinë

Qendra e Kompetencës “Shtjefën Gjeçovi” Prishtinë ka bërë të ditur se mësimi do të fillojë nga 1 shtatori.

“Klasët e 12-ta dhe klasët prej 11 /1 deri më 11/8 duhet të jenë në mësim nga ora 7:50”.

“Kurse klasët e 10-ta dhe klasët nga 11/9 e tutje duhet të jenë në mësim nga ora 13:30. V

endimi për të vazhduar procesin mësimor është marrë në mbledhjen e Këshillit të Mësimdhënësve (97% pro mësimit) të datës 31.08.2022”, thuhet në Facebook-un e këtij institucioni.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat