Ky është pozicioni i ri i seksit që po i çon femrat në qiellin e 7-të - Bota Sot
Ky është pozicioni i ri i seksit që po i çon femrat në qiellin e 7-të

Seksi

Ky është pozicioni i ri i seksit që po i çon femrat në qiellin e 7-të

Më: 13 korrik 2020 Në ora: 06:18
Ilustrim

Çdo mashkull është shumë i interesuar që femra e tij të jetë e kënaqur në krevat.

Mirëpo shpesh nuk është e lehtë të përgatitet në rrugëtime të gjata, sepse pozicionet e seksit shpesh bëhen monotone, ndërkohë me kalimin e kohës shkathtësitë shuhen.

Prandaj, me kalimin e kohës gjithmonë duhet të shpikni pozicione të reja dhe të zjarrta, në mënyrë që sërish të arrini të përftoni kujdesin e plotë të saj.

Kemi gjetur zgjidgjen për ju, pozicionin ekzotik të quajtur “Hapi i tigrit”, të cilin përfundimisht duhet ta provoni, sepse e dashura juaj nuk do të qëndrojë indiferente.

Si bëhet pozita e seksit “Hapi i tigrit”

“Hapi i tigrit” është pozicioni më seksi në të cilën femra bie në gjunjë dhe me duar mbështetet në bërryla, ndërkaq kokën e lëshon poshtë ashtu që pozicioni i saj të kujton pozicionin e tigreshës gjatë çiftëzimit.

Mashkulli në të depërton duke u gjunjëzuar nga mbrapa. Me lëvizje fërkuese e luhat përpara dhe prapa, gjë që në atë pozitë është shumë e thjeshtë të arrihet, mirëpo, përveç kësaj, asaj mbështetja i mundëson stabilitetmë të madh edhe gjatë kohës së fërkimeve më intensive.

Cilat janë përparësitë e këtij pozicioni?

Pozicioni është jashtëzakonisht erotik, sepse mashkulli ka pamje të shkëlqyeshme në vithet seksi të partneres, ndërkaq bashkë me këtë ka edhe qasje të thjeshtë deri te klitorisi i partneres, prandaj gjatë kohës së fërkimeve mund të stimulohet edhe më shumë.

Lëvizjet fërkuese duhet patjetër të jenë sa më të fuqishme dhe sa më të shpejta, gjë që gjithsesi varet nga qëndrueshmëria e mashkullit, në mënyrë që vërtet të arsyetohet emri “Hapi i tigrit”.

Si mund ta bëjmë këtë pozicion edhe më mirë?

Duke pasur parasysh që në atë pozicion femra përkulet në bërryla, mashkulli nuk është i detyruar që të kujdeset që me peshën e vet ta rëndojë tepër.

Prandaj, duart mund t’ i përdorë edhe për shtrëngim të gjoksit dhe të përkëdheljes së shpinës së saj, e cila është zona e preferuar erogjene te femrat. Me prekje të buta nëpër shpinë do ta ndizni edhe më shumë femrën.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat