"Afera ime me infermierin ndryshoj gjithqka, kur pandemia Covid 19.."

Seksi

"Afera ime me infermierin ndryshoj gjithqka, kur pandemia Covid 19.."

Nga: Bota sot Më: 3 gusht 2020 Në ora: 09:22
Ilustrim

Unë kam pasur një lihje me një infermier, por pandemia Covid 19 ka ndryshuar gjithqka.

Ne kemi punuar së bashku në një repart kirurgjikal që nga fillimi i vitit të kaluar. Ishte intensive por një shoqëri e shkëlqyer.

Unë jam një grua 29 vjeqare dhe ai është 32 vjet dhe i martuar. Shpesh kemi pirë kafe dhe ai më tregon gjithqka për problemet e tij me gruan. Ai tha se ata nuk do të ishin bahkë nëse nuk do të kishin vajzën e tyre.

Një ditë ai po shkonte nga ndërrimi por kur u kthye në repart më kapo dhe më puthi.

Ai më tha se donte të dinte nëe ndjeja ndonjë gjë për të. Unë i thah që ai është i martuar dhe kurrë nuk kam menduar për të në atë mënyrë.

Gruaja e tij e nxori jahtë atë për një javë dhe ai qëndroj në minierë.

Ai u kthye për hatër të vajzës, por unë fillova të dashurohem në të.

U përfshim emocionalisht dhe seksi ishte i mrekullushëm. Ndihem keq që jam përfshirë në një marrëdhënie me një burrë të martuar, por ai vazhdon të thotë se do të divorcohet dhe se gruaja e tij dëshiron divorc poashtu.

Ai është i ëmbël dhe i mirë. Ne do ta marrim vajzën e tij dhe ai do t'i flas për mua i njerka e saj dhe ne do të kemi fëmijë tjerë së bahku.

Coronavirusi nryshoj gjithqka. Ai u transferua në repartin Covid dhe kjo mori kohën e tij.

Mora mesazhin e tij duke thënë se sa e vështirë ishte për të dhe ë ai dëshironte që gjërat të ihin nryshe, por kishte shumë vdekje. Ai është në karantinë, kështu që unë nuk mund ta shoh.

Tani është qetësuar pak dhe e pyeta se ku jemi. AI thotë se nuk e di nëse dëshiron divorc ose jo. Unë nuk dua ta bëj atë të zgjedhë por mendoj se meritoj një përgjigje të drejtëpërdrejtë.

AI tha se nuk e di nëse dëshiron një lidhje, por se ai më do mua dhe më dëshiron mua në jetën e tij.

Psikologia përgjigjet: Dashnori juaj mund të ketë qenë i sinqertë në fillim të aferës, por ai ka kaluar një përvojë traumatike.

Ai nuk është në gjenje të përshtatshme mendore he emocionale për të marr një vendim që ndryshon jetën.

Kriza mund të ketë bërë që ai të ndjehet ndryshe rreth ndarjes së familjes së tij, por koha do të tregojë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat