Gratë e bashkuara lançojnë samitin virtual “Women in Marketing” në kohët e COVID-19

Shkencë & Teknologji

Gratë e bashkuara lançojnë samitin virtual “Women in Marketing” në kohët e COVID-19

Më: 28 prill 2020 Në ora: 17:13
Ilustrim

Në kohët kur Covid-19 po sfidon jetën, karrierën tone dhe po na çon në pasiguri, një samit i tillë i “Grave në Marketing”,erdhi si një ide për të krijuar së bashku një impact të rëndësishëm.

Gratë e suksesshme nga vende të ndryshme të botës po bashkohen në samitin e parë virtual “Gratë në Marketing” që do të mbahet në 28-30 Prill 2020, si një iniciativë globale për të shkëmbyer njohuri, frymëzuar dhe fuqizuar shoqërinë.

Nisma filloi nga Arijana Koskarova, themeluese e “Creative Hub”, një qendër e vlerësuar nga“Forbes” e cila u jep të rinjve mundësinë për të zhvilluar karrierën në marketing dhe industri tjera kreative. 

Qëllimi i këtij samiti virtual është motivimi i grave që të bashkohen dhe të krijojnë karrierën e tyre në fushën e marketingut.

Samiti përmban folëse nga e gjithë bota (Maqedonia e Veriut, Greqia, Franca, Italia, Rumania, Bullgaria Polonia, Gjermania, Zvicra, Shqipëria,etj) dhe profile të ndryshmesi: themeluese të agjencive kreative, drejtore të marketingut, CEO të agjencive të komunikimit, digital marketers, drejtore kreative, gazetare, por edhe gra që perms programit të tyre të mentorimit, po ndihmojnë gratë e tjera të formojnë lëvizje që sjellin ndryshime në shoqëri. 

Disa nga folëset janë: Tringa Berisha, bashkë-themeluese e agjencisë krijuese“i10” dhe eksperte e mediave sociale nga Kosova; Odeta Male, COO of “Landmark Communications” në Shqipëri; Bianca Tudor nga Rumania, themeluese e “Elite Business Woman”; Dr.Ruby Baksi Khurdi nga India, Fituese e Multi-Award dhe folëse në TedX; Nadine Butow nga Gjermania, themeluese e “PR for Entrepreneurs”; Giedre Pociute nga Lituania, themeluese e Linkedist – një platformë e lidhur me LinkedIn; Stella Tsitsoula, themeluese e “Red Communications” nga Greqia; Eli Peseva, Corporate Communications Director në “New Moment New Ideas Company” nga Shkupi; Arieta Prusak nga Polonia, themeluese në “Moxie Creative Agency”, etj.

Samiti është falas! Për të marrë pjesë, të gjithë të interesuarit duhet të regjistrohen në linkun e më poshtëm:

Temat do të përfshijnë histori frymëzuese të grave, por do të prekin edhe fushën e brendit, marketingun digjital, PR, zhvillim personal etj.

Bashkohuni me ne në këtë udhëtim dhe le të krijojmë ndikim së bashku!

Image

 

 

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat