Drejtpërdrejt nga Brukseli pas takimit ndërmjet ekipit negociator dhe Mogherinit - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Drejtpërdrejt nga Brukseli pas takimit ndërmjet ekipit negociator dhe Mogherinit