Uglanin: Nexhip Draga, Ferat Draga, Aqif Efendia dhe Shaban Polluzha janë shembuj për patriotizëm - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Uglanin: Nexhip Draga, Ferat Draga, Aqif Efendia dhe Shaban Polluzha janë shembuj për patriotizëm