Abe: Shpresoj që raportet në mes Kosovës dhe Japonisë të rriten shpejt - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Abe: Shpresoj që raportet në mes Kosovës dhe Japonisë të rriten shpejt