Markoviq: Malazezët në Kosovë dhe shqiptarët në Mal të Zi janë dy ura lidhëse mes dy shteteve tona - Bota Sot
E martë, 25 qershor 2019
  • Markoviq: Malazezët në Kosovë dhe shqiptarët në Mal të Zi janë dy ura lidhëse mes dy shteteve tona