Selimi: Presidenti nuk do t’i dekretojë gjeneralët dhe drejtorët e departamenteve - Bota Sot
E enjte, 13 gusht 2020
  • Selimi: Presidenti nuk do t’i dekretojë gjeneralët dhe drejtorët e departamenteve