Selimi: Presidenti nuk do t’i dekretojë gjeneralët dhe drejtorët e departamenteve - Bota Sot
E mërkurë, 18 shtator 2019
  • Selimi: Presidenti nuk do t’i dekretojë gjeneralët dhe drejtorët e departamenteve