Haradinaj: E kam ftuar për nesër edhe kryetarin Veseli dhe kryetarin Limaj - Bota Sot
E premte, 20 shtator 2019
  • Haradinaj: E kam ftuar për nesër edhe kryetarin Veseli dhe kryetarin Limaj