Abott: Që të tri proceset duhet të kenë për bazë meritokracinë dhe vlerësimin e transparencës - Bota Sot
E enjte, 12 dhjetor 2019
  • Abott: Që të tri proceset duhet të kenë për bazë meritokracinë dhe vlerësimin e transparencës