Thaçi: Shqipëria gjithmonë na bëri të dimë se Jugosllavia dhe Serbia nuk janë shteti ynë - Bota Sot
E mërkurë, 26 shkurt 2020
  • Thaçi: Shqipëria gjithmonë na bëri të dimë se Jugosllavia dhe Serbia nuk janë shteti ynë