Rama: Pa Thaçin e Veselin, s’mund të kishim Kosovë të pavarur dhe sovran - Bota Sot
E diel, 12 korrik 2020
  • Rama: Pa Thaçin e Veselin, s’mund të kishim Kosovë të pavarur dhe sovran