Krasniqi: Në spitalet rajonale dhe QKUK kemi të shtrirë 599 pacientë - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Krasniqi: Në spitalet rajonale dhe QKUK kemi të shtrirë 599 pacientë