Osmani: Nuk ka popuj që i kuptojnë vuajtjet e njëri tjetrit më mirë se sa ai i Kosovës dhe Izraelit - Bota Sot
E hënë, 21 shtator 2020
  • Osmani: Nuk ka popuj që i kuptojnë vuajtjet e njëri tjetrit më mirë se sa ai i Kosovës dhe Izraelit