Video - Bota Sot
E martë, 21 maj 2019
  • Aliu: Ka fakte për masakrën e Dubravës

    “Masakrës së Dubravës nuk i mungojnë dëshmitë dhe rrëfimet, as faktet dhe dokumentet, madje konsideroj se është një ndër krimet më të dokumentuara të Serbisë, të gjallë janë dëshmitaret e kësaj masakre e që një pjesë e tyre sot i kemi prezent këtu në këtë sallë. Të freskëta janë kujtimet. Edhe përkundër kësaj ,ende nuk ka drejtësi për këtë krim dhe për të gjitha krimet nga Serbia, as ndërkombëtarët e as ne nuk e bëmë punën që duhej bërë edhe përkundër ekzistencës së dëshmive dhe fakteve”, tha ai.