Shoqata “Skivjani” në Zvicër, me projektin e radhës në vendlindje

Zvicra

Shoqata “Skivjani” në Zvicër, me projektin e radhës në vendlindje

Nga: Ramiz Lushaj Më: 9 shtator 2021 Në ora: 00:12
Pamje nga projekti

Të nderuar mërgimtar të Skivjanit!

Të nderuar antar të Shoqates Skivjani!

Sot në fushen e futbollit në Skivjan është vendosur Pllakata Informuese e Shoqatës “Skivjani”, e cila tregon për Projektin e radhës të Shoqatës sonë.

Shoqata “Skivjani” falenderon të gjithë pjesmarrësit që tani janë bërë pjesë e Projektit të madh, rrethimit dhe ndriçimit të fushës së futbollit të KF “Rilindja e Kosovës” në Skivjan.

Falenderojmë stafin drejtues të Klubit, Tranierët, futbollistët, simpatizantët, ultra skivjanalit, Këshillin e fshatit, rininë e shkëlqyeshme të Skivjanit që të gjithë që kanë ndihmuar e do të ndihmojnë që ky Projekt të përfundojnë me sukses.

Kryesia e Shoqatës “Skivjani”

Kryetar:

Bashkim Kasumaj

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat