Video - Bota Sot
E mërkurë, 25 janar 2017
  • Mustafa: Ne jemi të brengosuar me qëndrimet e Serbisë

    “Duhet të shihet çështja e cila në vërtet po e pengon eficencen e energjisë dhe shfrytëzimit të rezervave lidhur me internjeksionin me Shqipërinë 400 kolovateshin që është një çështje politike, po në fund të fundit Kosova duhet të detyrohet nëse merr masa adekuate ekonomike duhet ti mbroj këto interesa për arsye se bashkëpunimi me Serbinë dhe zgjidhja e problemin me Serbinë po merr shumë kohë, duhet të shihet si të tejkalohet ky problem....Ne përgjithësi ne jemi të brengosur me qëndrimet e Serbisë edhe sigurisht që Kosova duhet të gjej mënyra dhe metoda për të mbrojt interesat e veta edhe në sektor të energjie por  në përgjithësi në ekonomi“, tha Mustafa.

    Po ashtu, edhe Besim Beqaj, anëtar i komisionit, ka thënë se pengesat e tilla po e pamundësojnë vendin të bëjë investime në këtë fushë.

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh A mund të eskalojnë në konflikt të armatosur tensionet mes Kosovës e Serbisë?
test