Bota Sot
ora 15:31lajmet aktuale E shtunë, 22 tetor 2016
Aktuale
Video

Pamje nga seminari i 93 të Rose Roth i Asamblesë Parlamentare të NATO-s

Kanë filluar punimet e seminarit të 93-të Rose-Roth të Asamblesë Parlamentare të NATO-s në...

Demolli: Viti 1956 koincidon edhe me shpërnguljen e shqiptarëve në Turqi

“Për koincidencë, viti 1956 edhe për shqiptarët e Kosovës do të jetë një ndër vitet më...

Kelani: Të arrestuarit me dyshimin për kryerjen e veprës penale detyrim në prostitucion

“Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore në dy raste të ndara ka arrestuar pesë persona të dyshuar....

Demolli: Së bashku për paqe

“Me qëllim të thellimit të bashkëpunimit ndërmjet FSK-së dhe Gardës nacionale të Ajovës, këto...

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh Letra e Thaçit për vrasjet politike, shihet si:

    Frikë nga Gjykata Speciale

    Tentim i Thaçit të shfajësojë veten

    Zbardhje e vrasjeve politike

    Dështim i drejtësisë në Kosovë

    Shiko rezultatet
test