ora 09:04lajmet aktuale E hënë, 15 gusht 2022
“Albini duhet t`a bëjë këtë”/ Paralajmërimi për 18 gushtin: Kështu duhet t`i kundërpërgjigjet Kosova lojës së pistë putiniste të Vuçiqit
“Albini duhet t`a bëjë këtë”/ Paralajmërimi për 18 gushtin: Kështu duhet t`i kundërpërgjigjet Kosova lojës së pistë putiniste të Vuçiqit

“Albini duhet t`a bëjë këtë”/ Paralajmërimi për 18 gushtin: Kështu duhet t`i kundërpërgjigjet Kosova lojës së pistë putiniste të Vuçiqit

Kanë mbetur edhe tre ditë nga takimi që do të zhvillohet në Bruksel, ndërmjet Kryeministrit të Kosovës Albin...

Nuk do të tolerohen kërcënimet me luftë në Ballkan, të Serbisë me Rusinë / Rrenat dhe propaganda serbe nuk do të pinë ujë
Politika

Nuk do të tolerohen kërcënimet me luftë në Ballkan, të Serbisë me Rusinë / Rrenat dhe propaganda serbe nuk do të pinë ujë

...

Sveçla jep detaje nga vizita në veri – ka një mesazh!
Aktuale

Sveçla jep detaje nga vizita në veri – ka një mesazh!

Ministri i Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla ka vizituar dje komunat veriore ku në...

Koronavirus(COVID-19) - Statistikat live

Të infektuar

590,336,689

Të shëruar

0

Të vdekur

6,435,645
Aktuale
Bota
Sporti
Shkencë & Teknologji
Showbiz
Video

Vranica: Vendet bregedetare po i marrin punëtorët nga Kosova gjatë sezonit të verës

Vranica: Vendet bregedetare po i marrin punëtorët nga Kosova gjatë sezonit të verës

Vranica: Shumica e punëtorëve nuk dëshirojnë të punojnë pakontrata, ata kërkojnë paga më të larta

Vranica: Shumica e punëtorëve nuk dëshirojnë të punojnë pakontrata, ata kërkojnë paga më të larta

Azemi: Punëtorët e pensionuar po hynë në punë

Azemi: Punëtorët e pensionuar po hynë në punë

Azemi: Kaluan 20 vite dhe gjendja e punëtorëve nuk është përmirësuar

Azemi: Kaluan 20 vite dhe gjendja e punëtorëve nuk është përmirësuar