Kontaktoni - Bota Sot

Kontaktoni

E enjte, 09 korrik 2020

Redaksia e gazetës kombëtare “Bota sot”

REDAKSIA - Zvicër
Mob: +41 79 159 74 42

REDAKSIA - Prishtinë

Mob: +383 45/236 296

Mob: +383 45/635 533

Mob: +383 44/274 088

REDAKSIA - [email protected]

REKLAMA/MARKETING: [email protected]

 

Llogaria Bankare Zvicër

Bota Sot GmbH
UBS AG Zürich

CHF-Konto:
IBAN: CH88 0020 6206 1995 3001 U
BIC/SWIFT: UBSWCHZH80A

..................

Bota Sot GmbH
UBS AG Zürich

Euro-Konto:
IBAN: CH35 0020 6206 1995 3060 V
BIC/SWIFT: UBSWCHZH80A

.................

Bota Sot GmbH
UBS AG Zürich

USD-Konto:
IBAN: CH73 0020 6206 1995 3061 N
BIC/SWIFT: UBSWCHZH80A

 

Si të bëni përkujtime në “Bota sot"?

Të nderuar lexues dhe bashkëkombës të gazetës kombëtare “Bota sot”. Ne emailin e redaksisë tonë shpeshherë vijnë kërkesa të lexuesve të cilët kërkojnë sqarime për mënyrën e botimit të përkujtimeve të më të dashurve të tyre që nuk janë më gjallë.

Ne Ju njoftojmë se mënyra e publikimit të përkujtimeve është fare e thjeshtë. Ju duhet të dërgoni tekstin emrin e mbiemrin si dhe një fotografi të personit që doni të përkujtoni, datëlindjen dhe ditën e shkuarjes në amshim (datën e vdekjes) përmbajtjen (tekstin) e përkujtimit si dhe emrat se kush e bën përkujtimin.
Në përkujtim ju duhet të shënoni edhe hapësirën (madhësinë) e botimit të përkujtimit që mund të jetë më i vogël 1/16 deri në 1/1 e faqes (një faqe të gazetës. Përkujtimi mund të botohet në kolor (faqe të mesit) ose bardh e zi.
Përkujtimi duhet të dërgohet në emailin e redaksisë ([email protected]) së paku 24 orë para datës së botimit.

Përkujtimin mund ta dërgoni edhe përmes postës

Bashkë me tekstin e përkujtimit ju duhet të dërgoni edhe fletëpagesën si dëshmi për pagesën e përkujtimit. Përkujtimi juaj mund të botohet në botimin e diasporës dhe në vebfaqen www.botasot.info

bashkë me tekstin e përkujtimit shkruani edhe numrin tuaj të telefonit dhe ne do të Ju kontaktojmë për më shumë informata dhe sqarime për botimin e përkujtimit.

Për më shumë informata ne Ju ftojmë që të thirrni në telefonin e redaksisë në Zvicër 0041 79 159 74 42 apo Prishtinë +383 44/760 742

Ju faleminderit që keni zgjedhur gazetën kombëtare “Bota sot” për të përkujtuar më të dashurit tuaj që nuk janë më bashkë me ju në këtë jetë.

Image
 
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Më të lexuarat