E martë, 16 gusht 2022
  • Gjiri i Kakomesë

    Gjiri i Kakomesë, një bukuri e rrallë natyrore në jug të Shqipërisë. Ai ndodhet në Bregdetin e Jonit, në perëndim të fshatit Nivicë Bubar, midis Kapo Qefalit dhe Krorëzës./BS