E enjte, 28 janar 2021
  • Panoramë nga bjeshkët e Prizrenit

    Një pamje relaksuese, natyrë e bukur, diell dhe bjeshkët përreth. Kjo është pamja nga Maja Koxha Ballkan, nga bjeshkët e Prizrenit. Fotografia është realizuar dhe publikuar nga Hiking Njeri./BS/