E mërkurë, 27 janar 2021
  • Bjeshkët e Strellcit

    Një pamje e bukur si panoramë është paraqitur në këtë imazh nga Strellci i Epërm, Deçan. Fotografia është realizuar dhe publikuar nga Hiking Njeri./BS/