E mërkurë, 14 prill 2021
  • Zogjët shtegtarë

    Pamje nga Delhi, India.

    Një burrë në një varkë ushqen zogjët në një mëngjes të ftohtë pranë brigjeve të lumit Yamuna.

    Zogjët migrues arrijnë në Delhi për sezonën e dimrit nga pjesët e ndryshme të Indisë dhe vendeve fqinje dhe zakonisht largohen në Mars.

    Fotografia: Rajat Gupta/EPA/Bota sot