E mërkurë, 14 prill 2021
  • A po 'shkatërrohet' Bjeshka e Strellcit?

    Në një postim në rrjetet sociale, në grupin e aplinistëve, Hi King Njeri, është paraqitur kësaj radhe bjeshka e Strellcit.

    Aty shihet se po bëhen punime edhe në këtë bjeshkë.

    Ndonëse po asfaltohet dhe po krijohet mundësia që të udhëtohet me makina më afër saj, qytetarët shqetësohen se po u shkurtohet terreni për ecje në natyrë.

    “Qysh po shihet Bjeshka e Strellcit po ndryshon edhe po e humbë  epitetin e  bjeshkës më sfiduese pasi po shkon asfalti deri tek  stanët dhe shkurohet tereni për hike”./Bota sot