E shtunë, 17 prill 2021
  • Në prag të vitit 2021

    Numri 2021 i vendosur si dekor në Tiranë reflekton gjatë natës. Sheshi shihet i vetmuar dhe pa njerëz. Fotografia është realizuar nga LSA./BS/