E hënë, 12 prill 2021
  • Pamje përrallore nga Rugova

    Një pamje të mahnitshme nga Rugova ka sjellë fotografi Meriton Dajakaj. Në këtë imazh përrallor shihet një pjesë nga natyra e magjishme në Stankaj të Rugovës, e mbuluar nga bora. "Perëndimi i parë dhe bora e parë, janë si dashnia e parë", ka shkruar ai përkrah fotos së publikuar në Facebook./BS/