E martë, 02 mars 2021
  • Liqeni i Badovcit

    Liqeni i Badovcit është një liqe i cili ndodhet 2 km larg vendbanimeve si janë Hajvalia dhe Graçanica dhe 5 km larg Prishtinës.  Dimri në këtë pjesë të Kosovës është i veçantë. Këtë fotografi e ka realizuar Bujar Gashi. /BS/