E mërkurë, 14 prill 2021
  • Prizreni në dimër

    Prizreni është qytet në pjesën jug-perëndimore të Kosovës si dhe i dyti në Kosovë për nga madhësia dhe popullsia pas Prishtinës. Prizreni po ashtu është qendër e komunës dhe rajonit me të njëjtin emër. Qyteti ka një popullsi prej rreth 170,000 banorësh, shumica Shqiptarë. Këtë foto mahnitëse e ka realizuar fotografi Bujar Gashi. /BS/