E martë, 18 maj 2021
  • Bora mbulon Pejën

    Në Kosovë në disa vende po bie borë. E bora ka mbuluar qytetin e Pejës, duke e bërë atë edhe më të bukur. Fotografia e realizuar dhe publikuar nga fotografi Gëzim Sinani, sjell një pjesë nga atje./BS/