E hënë, 12 prill 2021
  • Pamje nga Blinaja

    Një pamje të bukur nga Blinaja ka sjell fotografi Arben Llapashtica. Ai ka kapur pamjen e disa drerëve, që ecin nëpër borë dhe duken mjaft bukur. Fotografinë e ka publikuar në Facebook./BS/