E enjte, 06 maj 2021
  • Gërmia në mes të borës dhe diellit

    Parku i Gërmisë ende është i mbuluar me borë. Mirëpo në këto ditë që moti ka filluar të ngrohet, bora ka filluar të shkrihet. Në këtë gjendje duket Gërmia tani./Bota sot