E martë, 11 maj 2021
  • Murali për Rita Orën, Ferizaj

    Një mural me fotografinë e këngëtares shqiptare me famë botërore, Rita Ora, është bërë në qytetin e Ferizajt. Fotografia është realizuar dhe publikuar nga Albion Jakupi./BS/