E martë, 18 maj 2021
  • Pranvera në fshat

    Pranvera e 'vonuar' ka filluar të zbukuroj natyrën edhe në vendin tonë. Edhe një fshat në komunën e Drenasit ka marr bukurinë dhe hijeshinë e pranverës. Kjo është një pamje nga fshati Nekoc i Drenasit./Bota sot