E mërkurë, 16 qershor 2021
  • Pranverë te “Burimi i Drinit” në Radac

    Një pamje e mahnitshme është kapur në Radac te “Burimi i Drinit”. Në fotografi shihet uji teksa rrjedh dhe lulet që tregojnë ardhjen e pranverës. Fotografia është realizuar dhe publikuar në Facebook nga Outdoor Kosovo./BS/