E mërkurë, 16 qershor 2021
  • Prizreni ndër qytetet më të bukura në botë

    Prizreni është qytet në pjesën jug-perëndimore të Republikës së Kosovës si dhe i dyti në Kosovë për nga madhësia dhe popullsia pas Prishtinës. Se Prizreni ndër qytetet më të bukura në botë e dëshmon kjo foto e fotografit të njohur Bujar Gashi. /BS/