E mërkurë, 28 korrik 2021
  • Bukuri Prizreni

    Prizreni njihet si një nga qytetet më të bukura të Kosovës. Ai është qytet turistik dhe historik, që vizitohet cdo ditë nga shumë njerëz. Përveq pjesës së qyetit ku është fluksi më i madh i turistëve Prizreni ka edhe bukuri të tjera rurale. Njëra ndër to është në fshatin Lubinjë e Ulët./Bota sot