E shtunë, 01 prill 2023
  • Pasojat e shiut shkatërrues

    42 persona kanë vdekur dhe dhjetëra të tjerë janë zhdukur, si pasojë e vërshimeve në perëndim të Gjermanisë. Siç shihet në foton e realizuar nga Reuters, shiu i madh ka dëmtuar gjithçka./BS