E shtunë, 01 prill 2023
  • Përmbytje të mëdha

    Përmbytje të mëdha në Erftstadt-Blessem në Gjermani. Më shumë se 100 persona kanë vdekur në Gjermani, si pasojë e shirave dhe stuhisë shkatërruese, ndërsa 22 viktima janë shënuar në Belgjikë./BS