E shtunë, 01 prill 2023
  • Falja e Bajramit

    Gjatë ditës së djeshme është falur Kurban Bajrami. Qytetarë të shumtë në orët e para të mëngjesit janë drejtuar për në xhami për të falur namazin e Bajramit.

    “Ceremonia kryesore e faljes së namazit të Kurban-Bajramit është mbajtur në Xhaminë e Madhe në Prishtinë, me mesazhe paqeje, solidariteti, harmonie dhe dashuri ndaj njëri-tjetrit”./Bota sot